MĄKI
Mąka orkiszowa Typ 1740
Mąka orkiszowa Typ 630
ZAKWASY PIEKARSKIE
Żur ciemny
Żur jasny
Kwas Ireks
MIESZANKI I POLEPSZACZE
Ekstrakt Słodowy jęczmienny Aktywny jasny
Ekstrakt Słodowy jęczmienny Super ciemny
Stabil & Frisch
Krustika - Środek wypiekowy
3xM - Mieszanka typu rustical
Polepszacz Maximus 1%
Soft Paste
CIASTA
Babka piaskowa
Biszkopt perfekt
Biszkopt czekoladowy
Black Cake
Brownie
Czekoladowe
Cytrynowe
Jogurtowe
Keks
Konferencja
Kruche
Kruche Soft
Karmelowe
Maślane
Marchewkowe Pole
Mięta ogrodowa
Miodowe Pszczółka
Piernik
Pistacjowe
Pomarańczowe
Wiedeńska Nuta
POLEWY
Shine Topping - Carmel
Shine Topping - Choco
Shine Topping - White
KREMY
Perfekt
De la creme
White decor creme
GALARETKI
CRUNCHY